Inrichting resterende deel boulevard

Projectteam Oost-West As 05-02-2021 122 keer bekeken 0 reacties

Inrichtingsplan voor kerkplein en laatste deel boulevard.

Het laatste stukje Oost-West As moet nog worden ingericht: het deel van de boulevard tegenover het kerkplein. In overleg met het bestuur van de RK parochie St’ Petrusbanden is een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het terrein rondom de kerk. Het terrein krijgt een mooie groene inrichting die qua uitstraling en sfeer aansluit op de Oost-West As. 
Nu er duidelijkheid is over de inrichting van het kerkplein, kunnen we het laatste deel van de Oost-West As afronden: de boulevard aan de overkant van het plein. We gaan dit gebied vergroenen en inrichten met kleurige vaste planten, nieuwe bomen en een groot zitelement. In de Weespertrekvaart wordt later dit jaar een vlonder geplaatst die vanaf de boulevard bereikt kan worden. Hopelijk kunnen we deze zomer lekker op de vlonder van het water genieten!


In maart starten we met de uitvoering van de werkzaamheden. Meer informatie over de werkzaamheden is later hier te vinden.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...
Cookie-instellingen