Rotonde gedeeltelijk open

Projectteam Oost-West As 20-12-2018 574 keer bekeken 7 reacties

Eerste verkeer maakt gebruik van rotonde.

Nog net voor de feestdagen is het gelukt om een deel van de rotonde open te stellen! De eerste weggebruikers maakten er vanochtend al gebruik van.

Bij de instaphalte van lijn 19 zijn tijdelijk extra fietsenrekken geplaatst. Als de bouwwerkzaamheden van start gaan, moeten de rekken weer verwijderd worden.

7  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Tom Peters 28-01-19 om 2:19

In mijn beleving is het voor alle verkeersdeelnemers hier erg verwarrend wat de regels van de dag zijn. Er zjin stoplichten maar die knipperen alleen maar oranje. Bij zo een onduidelijke situatie mag rood en groen ook wel toegepast worden.

Projectteam Oost-West As 22-01-19 om 12:40

Hoi Suzanne, het is vervelend als weggebruikers zich niet aan de regels houden. We zien het inzetten van verkeersregelaars hier echter niet als afdoende oplossing. Het blijft vooral een kwestie van gedrag.

Suzanne 20-01-19 om 16:03

Ik verwacht niet dat de politie gaat controleren en handhaven, zij hebben vast genoeg andere dingen te doen. Ik doelde op verkeersregelaars die jullie kunnen inzetten, net als in het begin van deze omleiding. Ik voel me als fietser regelmatig onveilig bij het oversteken en als ik automobilisten wijs dat ze niet naar links mogen, krijg ik over het algemeen een scheldpartij over me heen.

Projectteam Oost-West As 17-01-19 om 16:06

Hoi Suzanne, het verzoek is aan de politie doorgegeven.

Suzanne 15-01-19 om 23:00

Dat is mooi, dank! Kan er ook worden opgetreden tegen alle automobilisten die bij de kinderboerderij toch de verboden U-bocht maken? Is met name gevaarlijk voor alle fietsers die daar oversteken. Ik zag al een extra hekwerk sinds gister maar dat voorkomt helaas het probleem niet heb ik helaas gezien...


Projectteam Oost-West As 14-01-19 om 12:31

Hoi Suzanne, de afbakening wordt nagelopen en zo nodig weer hersteld zodat de bocht minder scherp is. Her en der waren wat paaltjes omgevallen. Ook plaatsen we een extra waarschuwingsbord "let op tram". Bedankt voor het melden!

Suzanne 12-01-19 om 22:17

Graag jullie aandacht voor de Muiderstraatweg voor de rotonde, richting de Sniep. Net na de tramhalte Nicolaas Lublinkstraat moet je als automobilist een scherpe bocht maken en beland je deels op de trambaan. Erg gevaarlijk natuurlijk als er ook een tram aankomt. Kunnen jullie dit met spoed aanpassen? Hier gaan ongelukken van komen!