Werk aan verlichting en asfalteren

Projectteam Oost-West As 11-12-2018 244 keer bekeken 0 reacties

Deze week moet er 's nachts gewerkt worden.

In de nachten van woensdag 12 en donderdag 13 december worden er werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van de verlichting. Deze werkzaamheden maken geen tot weinig geluid.
Donderdagnacht wordt ook de strook tussen de tramrails geasfalteerd. Hierbij kan helaas wel enige geluidsoverlast ontstaan. Deze werkzaamheden starten nadat de laatste tram gereden heeft (rond 24.00 uur) en zijn aan het begin van de vrijdagochtend afgerond.

De werkzaamheden aan de rotonde en de Muiderstraatweg vorderen gestaag. We verwachten nog voor de kerst een deel van de rotonde open te kunnen stellen. Zoals de planning er nu uitziet, zijn de werkzaamheden tussen de Pr. Bernhardlaan en de Nicolaas Lublinkstraat begin maart afgerond. Uiteraard zijn de weersomstandigheden hierbij van groot belang: gaat het flink vriezen of sneeuwen, dan kunnen bepaalde werkzaamheden niet worden uitgevoerd en schuift de planning op.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019!

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

 
 
We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...